English versionCzech versionНачло

НачалоИнформация за насУслугиПроектиВръзка с нас

 • Интернет страница за 98 лева! Само сега имате изключителната възможност да поръчате напълно завършена професионална интернет страница на невероятната цена от 98 лева! Цената на подобни страници е над 250 лева, но само с нас можете да получите такава цена. След като завършим Вашата интернет страница Вие ще сте изключително доволни и ще препоръчате CheapestDesign.com на вашите приятели.
 • Нови шаблони ! Сега имаме напълно нови шаблони за интернет страници за да имате по-голям избор. Независимо дали бизнесът Ви е свързан с недвижими имоти, IT, хотели, коли, ресторанти, музика, книги или това е лична интернет страница. След като се запишете с нас, Вие ще имате достъп да изберете професионално изглеждаща интернет страница от хиляди шаблони.
 • БЕЗПЛАТНА поддръжка! Когато изградим Вашата интернет страница, ние не Ви изоставяме в израстването на Вашия бизнес. Ние ще Ви помагаме през целя процес: избиране на подходящо име за интернет страницата Ви, поставянето на Вашата страница в интернет, подържане на страницата Ви в интернет. Ние ще Ви съветваме по всякакви въпроси свързани с интернет страници. Не се колебайте да ни търсите за всякакви въпроси.

Фирмен уебсайт.

Тотално зимно намаление !250лв
За цена от 98 лева ние ще изградим уебсайт за вашата фирма или организация.

Офертата включва:

 1. Професионален уеб дизайн.
 2. Три статични страници с информация.
 3. Поставяне на уеб сайта в Интернет
 4. Поддръжка на уеб сайта в Интернет*
 5. Име на сайта от вида : www.ime_na_firmata.com*
 6. Електронна поща от вида ime@ime_na_firmata.com*
 7. Отримизиране на уебсайта за Интернет търсачките - Повече информация...
 8. Форми за запитвания.
 9. Статистика за посещенията на уеб сайта.
 10. Компетентни съвети за промотирането на Вашия уеб сайт.
 11. Време на изработка: 5-7 работни дни.
Последните проекти изградени от нас: виж тук
 • Най-ниските цени. За цена от 198 лева, CheapestDesign.Com ще изготви за Вас професионална интернет страница. Tакавa цена не може да намерите при никой от нашите конкуренти.
 • Професионална изработка. Ако Виe се нуждаете от професионално изработена интернет страница отговаряща на Вашия бизнес, ние сме готови да работим с Вас и да изработим великолепна интернет страница, с която да се гордеете и да искате да покажете на всеки, който познавате. Повече информация...
 • Бърза изработка. Ние изработваме повечето интернет страници в рамките само на няколко дни.
 • С CheapestDesign.Com Вие ще усетите разликата. Ние сме малка група от професионалисти, които подържат силна връзката с техните клиенти. Ние винаги искаме да сме сигурни, че Вие нашите клиенти сте напълно удовлетворени от работа ни. Веднага ще усетите разликата, ако Ви се е налагало да работите с огромна компания.
 • CheapestDesign.Com Ви помага в развитието на вашия бизнес. С CheapestDesign.Com Вие ще изпъкнете пред вашите конкуренти на пазара, ние предлагаме внушителна колекция от допълнения, които ще помогнат на Вашия бизнес да се разрасне.
         *- Безплатно за първата година.
© 2009 Web Design : CheapestDesign.com. All rights reserved.