English versionCzech versionНачло

НачалоИнформация за насУслугиПроектиВръзка с нас

  • Интернет страница за 98 лева! Само сега имате изключителната възможност да поръчате напълно завършена професионална интернет страница на невероятната цена от 98 лева! Цената на подобни страници е над 250 лева, но само с нас можете да получите такава цена. След като завършим Вашата интернет страница Вие ще сте изключително доволни и ще препоръчате CheapestDesign.com на вашите приятели.
  • Нови шаблони ! Сега имаме напълно нови шаблони за интернет страници за да имате по-голям избор. Независимо дали бизнесът Ви е свързан с недвижими имоти, IT, хотели, коли, ресторанти, музика, книги или това е лична интернет страница. След като се запишете с нас, Вие ще имате достъп да изберете професионално изглеждаща интернет страница от хиляди шаблони.
  • БЕЗПЛАТНА поддръжка! Когато изградим Вашата интернет страница, ние не Ви изоставяме в израстването на Вашия бизнес. Ние ще Ви помагаме през целя процес: избиране на подходящо име за интернет страницата Ви, поставянето на Вашата страница в интернет, подържане на страницата Ви в интернет. Ние ще Ви съветваме по всякакви въпроси свързани с интернет страници. Не се колебайте да ни търсите за всякакви въпроси.

Защо се нуждаете от професионален уеб дизайн ?

Ние вграждаме специални думи във всеки уебсайт, които насочват към Вашият уебсайт. Така след като някой търси услуги като Вашите, Вашият уебсайт да бъде преди уебсайта на Вашите конкуренти. Така използвайки нас, Вие спестявате част от разходите за бъдеща реклама.

Примери за професионален уеб дизайн:

Показване на първите места при търсене:
Ако търсите в думата "datings", уеб сайт който сме изградили на наш клиент (http://Ljusman-Datings.com) ще се появи на първо място. Търси сега. Знаете че в интернет има хиляди уеб сайтове за запознанства, но когато потенциален клиент потърси, важно е Вашият уеб да бъде преди уебсайта на Вашите конкуренти.

Ако търсите в изразът "хотел в родопите", уеб сайт който сме изградили на наш клиент (http://HotelVillaViel.com) ще се появи на първа страница.Търси сега. Знаете че в интернет има десетки уеб сайтове на хотели в родопите, но когато потенциален клиент потърси, важно е Вашият уеб да бъде преди уебсайта на Вашите конкуренти.

Ако търсите в изразът "Външна реклама, надписи от фолио", уеб сайт който сме изградили на наш клиент (http://Solico-BG.com/) ще се появи на първо място. Търси сега. Знаете че в интернет има стотици уеб сайтове на рекламни агенции, но когато потенциален клиент потърси, важно е Вашият уеб да бъде преди уебсайта на Вашите конкуренти.

Нашите уеб сайтове се появяват първи и при другите най-извесни търсачки в интернет като:  и
Всеки уеб сайт е оценен достойно:
има специална система за да оцени весеки уеб сайт, наричаща се "Google Page Rank". Иконата може да видите на снимката отдясно. "Google Page Rank" показва колко добър е даден уеб сайт. Колкото е по-висок е ранга на вашия уеб сайт, толкова повече изпратени от Google посетители получавате Вие. Много непрофесионално изработени уеб сайтове нямат изобщо ранг. Нашите уеб сайтове имат винаги много добър ранг. А така Вие получавате и повече посетители от Google.


Така използвайки нас, Вие спестявате част от разходите за бъдеща реклама.
Задавайте въпроси за Вашият уеб сайт:
Ако имате изграден уеб сайт или предстой да ви бъде изграден.
-  Изисквайте да имате брояч за посещенията на Вашият уеб сайт.
- Проверявайте посещенията на Вашият уеб сайт. Повече посещения - повече клиенти. Колкото и прекрасен уеб сайт да имате, ако нямате посещения - не получавате нови клиенти.

Питайте постоянно Вашия уеб дизайнер:
-  Защо Вашият уеб сайт не е на първо място при търсене в Google ?
-  Защо уеб сайт на Ваш конкурент е преди Вашият уеб сайт ?
-  Какво може да се направи за да подобрите текущото положение ?

  • Най-ниските цени. За цена от 198 лева, CheapestDesign.Com ще изготви за Вас професионална интернет страница. Tакавa цена не може да намерите при никой от нашите конкуренти.
  • Професионална изработка. Ако Виe се нуждаете от професионално изработена интернет страница отговаряща на Вашия бизнес, ние сме готови да работим с Вас и да изработим великолепна интернет страница, с която да се гордеете и да искате да покажете на всеки, който познавате. Повече информация...
  • Бърза изработка. Ние изработваме повечето интернет страници в рамките само на няколко дни.
  • С CheapestDesign.Com Вие ще усетите разликата. Ние сме малка група от професионалисти, които подържат силна връзката с техните клиенти. Ние винаги искаме да сме сигурни, че Вие нашите клиенти сте напълно удовлетворени от работа ни. Веднага ще усетите разликата, ако Ви се е налагало да работите с огромна компания.
  • CheapestDesign.Com Ви помага в развитието на вашия бизнес. С CheapestDesign.Com Вие ще изпъкнете пред Вашите конкуренти на пазара, ние предлагаме внушителна колекция от допълнения, които ще помогнат на Вашия бизнес да се разрасне.
© 2009 Web Design : CheapestDesign.com. All rights reserved.